-
-
Koszyk jest pustySuma 0
- Kategorie
-
100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT
![100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT 100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT](/images/cu867/1000-2000/100-NATURA-SER-HIMALAJSKI-ROZ-M-1SZT_%5B1733%5D_480.jpg)
![100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT 100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT](/images/cu867/1000-2000/100-NATURA-SER-HIMALAJSKI-ROZ-M-1SZT_%5B1733%5D_480.jpg)
![100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT 100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT](/images/cu867/1000-2000/100-NATURA-SER-HIMALAJSKI-ROZ-M-1SZT_%5B1734%5D_480.jpg)
![100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT 100% NATURA SER HIMALAJSKI ROZ. L- 1SZT](/images/cu867/1000-2000/100-NATURA-SER-HIMALAJSKI-ROZ-M-1SZT_%5B1734%5D_480.jpg)
Brak towaru
29.99
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 0 |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907489325103 |
Zostaw telefon |
Sery himalajskie produkowane są z mleka krów himalajskich, które poddawane jest długiemu i starannemu procesowi obróbki. Najpierw mleko jest gotowane przez godzinę w celu usunięcia z niego całego tłuszczu i pasteryzacji. Następnie dodaje się do niego odrobinę soli oraz soku z limonki (łącznie jest to zaledwie 0,01%) w celu koagulacji. Kolejny etap to prasowanie przez 2-3 dni, które pozwala pozbyć się wilgoci z sera. Takie bloki sera krojone są na odpowiedniej wielkości kawałki i suszone w komorze wędzarniczej aż 20-30 dni, by stały się twarde i zyskały delikatny, dymny smak.
Skład: mleko krowie (99,9%), sół, sok z limonki, białko surowe 66%, wilgotność 12,5%.